Bravčové rezne na prírodno

O bravčovom mäse sa hovorí, že nepatrí medzi zdravé potraviny. Neplatí to však pre bravčové  karé, ktoré obsahuje len minimum tuku. Karé – mäso  je veľmi kvalitnou časťou z chrbtovej časti ošípanej. Využíva sa najčastejšie na  pečenie v celosti,  dusenie (na štave, soté, roštenka, ) a na prípravu vyprážaných rezňov, plnených rezňov.. atď.

Bravčové rezne na prírodno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 4
Hodnotenie: 4
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
50 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
50 minút
Bravčové rezne na prírodno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 4
Hodnotenie: 4
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
50 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
50 minút
Prísady
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
  1. Bravčové karé posolíme, posypeme s mletým čiernym korením a mierne naklepeme. Plátky z jednej strany obalíme v múke a sprudka opražíme na panvici z oboch strán.
  2. Rezne poukladáme do hrnca a zalejeme s vodou. Pridáme bujón hovädzí, pridáme nakrájané šampiňóny a varíme na miernom ohni asi 50 minút. Podľa hustoty omáčky, zahustíme (do vody rozmiešame trochu múky). Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *