Marinované bravčové rebrá
Marinované bravčové rebrá
Množstvo Príprava
8porciî 10minút
Varenie Pasívny čas
120minút 15minút1500
Množstvo Príprava
8porciî 10minút
Varenie Pasívny čas
120minút 15minút1500
Prísady
Rebro
Marináda
Postup
  1. Najprv si odstránime blanu z rebierok. Po odstránení blany rebierko dôkladne posolíme a vmasírujeme do mäska.
  2. Všetky prísady na marinádu zmiešame a s touto marinádou natrieme rebierko. Rebro zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odstáť aspoň 12-24 hodín.
  3. Na ďalší deň zabalené rebro NEROZBALÍME ale zabalíme ešte raz do ďalšieho alobalu a dáme piecť. Pečieme 120 minút na 150 C.
  4. Po upečení opatrne odstránime alobal, zvýšime teplotu na 180-200C a grilujeme ešte pár minút. Dobrú chuť!