Plnená paprika

Plnená paprika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Plnená parika
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Plnená paprika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Plnená parika
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Plnka
Paradajková omáčka
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Na oleji podusíme na kocky nakrájanú cibuľu. Ryžu uvaríme a necháme vychladnúť.
  2. K mletému mäsu pridáme roztlačený cesnak, cibuľu, uvarenú ryžu, vajíčko, dochutíme so soľou, s mletým čiernym korením a s mletou červenou paprikou. Všetko dôkladne zamiešame a naplníme papriky.
  3. Z paprík najprv odrežeme stopky a okolie a vydlabeme vnútro paprík. Plnku vtlačíme do paprík, zo zvyšku plnky sformujeme guličky
  4. Do hrnca dáme variť 700 ml vody a guľky s paprikami vkladáme do vriacej vody. Varíme 20-25 minút a potom papriky a guľky vyberieme a vývar necháme v hrnci.
  5. Na oleji urobíme zápražku a zalejeme vývarom z paprík a guliek. Pridáme pretlak, korenia a varíme do zhustnutia.
  6. Osolíme, ochutíme vegetou a pridáme cukor podľa chuti. Omáčku povaríme ešte 5 minút a odstavíme.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *