Kuracie stehná na kyslej kapuste

Kuracie stehná na kyslej kapuste
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie stehná na kyslej kapuste
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 10 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 10 minút
Kuracie stehná na kyslej kapuste
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie stehná na kyslej kapuste
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 10 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 10 minút
Prísady
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. Kuracie mäso rozporcujeme, posolíme, posypeme s korením na kura.
  2. Jablká ošúpeme a zbavíme jadierok. Nakrájame na kolieska.
  3. Cibuľky ošúpeme a nakrájame na plátky.
  4. Hlboký pekáč natrieme s olivovým olejom a na dno poukladáme jablkové kolieska a nakrájanú cibuľu.
  5. Kyslú kapustu navrstvíme na cibuľu, posypeme s mletou rascou a s mletým čiernym korením.
  6. Opatrne nalejeme pivo.
  7. Kuracie mäso poukladáme na kyslú kapustu. (Môžeme pridať sušené slivky alebo nakrájanú klobásu.)
  8. Celý plech zakryjeme s alobalom a na 180°C pečieme asi 80 minút.
  9. Potom odstránime alobal a kuracie mäso pokvapkáme s medom. Pečieme ešte 10 minút.
  10. Podávame s knedľou alebo s čerstvým chlebom. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *