Kuracie stehná na pive

Kuracie  stehno najčastejšie využívame  na pečenie, grilovanie, a ak sa stehno vykostí, dá sa z neho pripraviť šťavnatý rezeň, soté alebo sa môže naložiť do marinády.

Kuracie stehná na pive
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 6
Hodnotenie: 3.83
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie stehná na pive
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
90 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
90 minút
Kuracie stehná na pive
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 6
Hodnotenie: 3.83
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie stehná na pive
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
90 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
90 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Kuracie stehná posolíme a posypeme s mletým čiernym korením.
  2. Na horúcom oleji v panvici predpečieme z oboch strán.
  3. Pred pečené stehná položíme do pekáča a nalejeme pivo. Posypeme s plátkami cesnaku a zakryjeme s alobalom
  4. Pečieme v pri teplote 200°C asi 1 hodinu. Odstránime alobal a posypeme s nakrájanou cibuľou.
  5. Pekáč dáme naspäť do rúry a pečieme ešte 30 minút. Podávame s ryžou alebo s tarhoňou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *