Pečené bravčové koleno

Pečené bravčové koleno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pečené bravčové koleno
Množstvo Príprava
8 porcií 40 minút
Varenie
30+15 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 40 minút
Varenie
30+15 minút
Pečené bravčové koleno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pečené bravčové koleno
Množstvo Príprava
8 porcií 40 minút
Varenie
30+15 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 40 minút
Varenie
30+15 minút
Prísady
Na varenie
Marináda
Na pečenie
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
Varenie
  1. Umyté a očistené bravčové koleno uvaríme v slanej vode, do ktorej sme pridali bobkový list, čierne a nové korenie, strúčiky cesnaku a cibuľu.
  2. Varíme v tlakovom hrnci asi 30 minút. Vo vode necháme úplne vychladnúť.
Pečenie
  1. Na druhý deň vyberieme koleno z vody a osušíme. Opatrne vyberieme kosti a koleno posypeme so soľou. Natrieme s marinádou (med, horčica a roztlačený cesnak- zmiešať).
  2. Slaninové plátky dáme na dno hlbokého pekáča a koleno položíme na slaninu. Pridáme na plátky nakrájané zemiaky a na štvrte nakrájanú cibuľu. Zbytok marinády nalejeme na zemiaky.
  3. Pečieme v horúcej rúre na 180-200 C asi 35 minút. V prípade potreby pečieme prikrytý alobalom. Po upečení grilujeme ešte 15-20 minút.
  4. Podávame s čerstvým šalátom, s kapustovým šalátom a pod. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *