Bravčové soté v zemiakovej placke

Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke – dobrá voľba na obed alebo na večeru.

Bravčové soté v zemiakovej placke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčové soté v zemiakovej placke - dobrá voľba na obed alebo na večeru.
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
30 minút
Bravčové soté v zemiakovej placke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčové soté v zemiakovej placke - dobrá voľba na obed alebo na večeru.
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. Bravčové pliecko nakrájame na menšie kocky. Cibuľu nakrájame na kocky a na malom množstve oleja podusíme. Pridáme prelisovaný cesnak a mäso.
  2. Mäso necháme zatiahnúť a posypeme s mletým čiernym korením, so soľou, s mletou paprikou a gulášovým korením. Krátko povaríme a nalejeme málo vody.
  3. Varíme na malom ohni do zmäknutia. Občas premiešame a dolejeme vodu podľa potreby.
  4. Keď už je mäso mäkké pridáme scedenú kukuricu a fazuľu. Dochutíme a necháme chvíľku dovariť.
  5. Ponúkame so zemiakovými plackami, so syrom a so zeleninou.
Poznámky k receptu

Bravčové mäso môžeme nahradiť aj s kuracím mäsom.

Zdieľať recept