Bravčové s hráškom

Máte doma bravčové pliecko a hrášok (čerstvý alebo mrazený)? Uvarte toto rýchle a fantastické jedlo!

Bravčové s hráškom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové mäso s hráškom - Keď máte doma bravčové pliecko a hrášok (čerstvý/mrazený), pripravte toto rýchle a fantastické jedlo!
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
40-50 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
40-50 minút
Bravčové s hráškom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové mäso s hráškom - Keď máte doma bravčové pliecko a hrášok (čerstvý/mrazený), pripravte toto rýchle a fantastické jedlo!
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
40-50 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
40-50 minút
Prísady
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. Urobíme perkeltový základ : cibuľu nakrájame na drobno a speníme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, korenie na bravčové mäso a nalejeme trošku vody.
  2. Pridáme na kocky nakrájané mäso a mäsové kocky z každej strany zľahka opečieme. Podľa vlastnej chuti posolíme a posypeme s mletým čiernym korením.
  3. Podlejeme vývarom (alebo v horúcej vode rozpusteným bujónom) a zakryjeme. Na malom ohni varíme mäso do zmäknutia.
  4. Pridáme hrášok a dusíme ešte 20 minút. Dochutíme podľa vlastnej chuti a podávame s domácimi haluškami.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *