Vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom! Tá chuť Vás určite dostane
Kelový guláš
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Kelový guláš - vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom!
Množstvo | Príprava |
8 porciî | 10 minút |
Varenie |
50-60 minút |
|
|
Kelový guláš
Kelový guláš - vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom!
|
Prísady
- 2 ks cibuľa
- 1-2 PL mletá červená paprika
- 2 PL korenie na mäso
- 500 g bravčové mäso
- 500 g zemiaky
- 500 g kel
- podľa chuti soľ
- podľa chuti mleté čierne korenie
- podľa chuti majorán
- olej
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
- Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Na malom množstve oleja podusíme do sklovista.
- Pridáme mletú červenú papriku a krátko opražíme, nalejeme málo vody, urobíme gulášový základ.
- Pridáme na kocky nakrájané mäso a prudko opečieme z každej strany.
- Zalejeme vývarom a pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Posolíme, posypeme s mletým čiernym korením a majoránom.
- Varíme na miernom ohni do zmäknutia. Na konci pridáme nakrájaný kel a spolu dusíme do mäkka.
- Dochutíme podľa potreby, ponúkame s čerstvým pečivom
Zdieľať recept