Kelový guláš

Vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom! Tá chuť Vás určite dostane

Kelový guláš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kelový guláš - vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom!
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie
50-60 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie
50-60 minút
Kelový guláš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kelový guláš - vyskúšajte tento vylepšený, jednoduchý a vynikajúci recept s kelom a s bravčovým mäsom!
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie
50-60 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie
50-60 minút
Prísady
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Na malom množstve oleja podusíme do sklovista.
  2. Pridáme mletú červenú papriku a krátko opražíme, nalejeme málo vody, urobíme gulášový základ.
  3. Pridáme na kocky nakrájané mäso a prudko opečieme z každej strany.
  4. Zalejeme vývarom a pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Posolíme, posypeme s mletým čiernym korením a majoránom.
  5. Varíme na miernom ohni do zmäknutia. Na konci pridáme nakrájaný kel a spolu dusíme do mäkka.
  6. Dochutíme podľa potreby, ponúkame s čerstvým pečivom
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *