Bravčové pliecko na hubách

Bravčové pliecko na hubách
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové pliecko na hubách - ďalší skvelý recept na bravčové mäso, ktoré treba čím skôr vyskúšať!
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
40 minút
Bravčové pliecko na hubách
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 0
Hodnotenie: 0
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové pliecko na hubách - ďalší skvelý recept na bravčové mäso, ktoré treba čím skôr vyskúšať!
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 15 minút
Varenie
40 minút
Prísady
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
  1. Bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) nakrájame na plátky, posolíme, posypeme s mletým čiernym korením a na oleji na veľkom ohni predpečieme.
  2. Vyberieme mäso z hrnca a vo výpeku podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme med a necháme skaramelizovať. Potom pridáme nakrájané šampiňóny a dusíme asi 10 minút.
  3. Keď sú šampiňóny skoro hotové vložíme naspäť mäso, pridáme mletú červenú papriku, mletú rascu, sójovú omáčku a podlejeme vývar (alebo vodu s bujónom) a spolu dusíme, kým mäso nie je mäkké.
  4. Dochutíme podľa potreby a podávame.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *