Kuracie stehná v horčicovej omáčke

Kuracie stehná ľúbime asi všetci, tu je nový recept s horčicou a kyslou  smotanou na vyskúšanie!

Kuracie stehná v horčicovej omáčke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
8 porcií 25 minút
Varenie
40 +15 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 25 minút
Varenie
40 +15 minút
Kuracie stehná v horčicovej omáčke
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
8 porcií 25 minút
Varenie
40 +15 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 25 minút
Varenie
40 +15 minút
Prísady
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
  1. Kuracie stehná posolíme a posypeme s mletým čiernym korením.
  2. Horčicovú omáčku pripravíme tak že horčicu, olej a smotanu kyslú zmiešame na homogénnu zmes.
  3. Kuracie stehná namáčame v horčicovej omáčke a poukladáme do hlbokého pekáča. Zvyšok omáčky rovnomerne nalejeme na mäso a zakryjeme s alobalom.
  4. Pečieme v horúcej rúre na 180-200 C, približne 40 minút.
  5. Po upečení odstránime alobal a šťavnaté mäsko posypeme so strúhaným syrom necháme ešte zapiecť, kým syr nechytí zlatistú kôrku. Prajeme dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *