Dusené bravčové mäsko na zelenine je jednoduché a dobré jedlo, ktoré si vedia pripraviť aj začiatočníci.
Bravčové mäso na zelenine
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Bravčové mäso na zelenine
Množstvo | Príprava |
8 osôb | 15 minút |
Varenie |
30-40 minút |
|
|
Bravčové mäso na zelenine
Bravčové mäso na zelenine
|
Prísady
- 800 g bračové pliecko
- 30 g masť
- 100 g mrkva
- 100 g hrášok
- 100 g zelená fazuľka
- 1 PL hladká múka bezlepková
- podľa chuti soľ
- podľa chuti mleté čierne korenie
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Pliecko nakrájame na prúžiky, opečieme na masti a podlejeme vodou.
- Osolíme, posypeme s mletým čiernym korením a dusíme.
- Počas dusenia pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, hrášok a zelenú fazuľku. Pridáme málo vody a spolu dusíme do mäkka.
- Na konci nalejeme múku rozhabarkovanú v malom množstve vody, privedieme do varu a dochutíme.
- Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Zdieľať recept