Bravčové mäso na zelenine

Dusené bravčové mäsko na zelenine je jednoduché a dobré jedlo, ktoré si vedia pripraviť aj začiatočníci.

Bravčové mäso na zelenine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové mäso na zelenine
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
30-40 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
30-40 minút
Bravčové mäso na zelenine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové mäso na zelenine
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
30-40 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
30-40 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Pliecko nakrájame na prúžiky, opečieme na masti a podlejeme vodou.
  2. Osolíme, posypeme s mletým čiernym korením a dusíme.
  3. Počas dusenia pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, hrášok a zelenú fazuľku. Pridáme málo vody a spolu dusíme do mäkka.
  4. Na konci nalejeme múku rozhabarkovanú v malom množstve vody, privedieme do varu a dochutíme.
  5. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *