Domáca pečeňová paštika
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Domáca pečeňová paštika
Množstvo | Príprava |
8 osôb | 10 minút |
Varenie |
15 minút |
|
|
Domáca pečeňová paštika
Domáca pečeňová paštika
|
Prísady
- 500 g kuracia pečeň
- 150 g maslo
- 2 ks cibuľa
- 1 PL majorán
- 1 ČL soľ
- 1/2 ČL mleté čierne korenie
- 1 ČL med
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Kuraciu pečeň nakrájame na väčšie kúsky. Cibuľu nakrájame na malé kocky a na masle podusíme. Pridáme pečeň a koreniny.
- Na miernom ohni uvaríme do mäkka (asi 15-20 minút) a s tyčovým mixérom rozmixujeme do hladka. Na záver pridáme lyžičku medu a dôkladne premiešame.
- Paštiku necháme vychladnúť. Potom s paštikou naplníme poháre s viečkom a v chladničke necháme stuhnúť.
Zdieľať recept