Fašírky so zemiakmi

Fašírky so zemiakmi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 24
Hodnotenie: 3.79
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Fašírky so zemiakmi
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
45 minút 1 hodina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
45 minút 1 hodina
Fašírky so zemiakmi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 24
Hodnotenie: 3.79
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Fašírky so zemiakmi
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
45 minút 1 hodina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
45 minút 1 hodina
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. S vlažným mliekom zalejeme bagetu a necháme napučať. Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zemiaky uvaríme.
  2. Mleté mäso zmiešame s koreninami, vyžmýkanou bagetou, vychladnutou podusenou cibuľou, vajíčkami, roztlačeným cesnakom.
  3. Dochutíme so soľou, s mletým čiernym korením, s mletou paprikou a s mletou rascou a všetko dôkladne premiešame. Uvarené zemiaky očistíme.
  4. Zapekaciu misu (netreba vymastiť!) vyložíme s kolieskami zemiakov, a striedavo použijeme mäso a na štvrte nakrájané zemiaky. Pečieme v prehriatej rúre na 200 °C po dobu cca. 30-45 minút. Podávame s kyslou uhorkou.
Zdieľať recept