Kuracie čevapčiči
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Kuracie čevapčiči
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 15 minút |
Varenie |
15 minút |
|
|
Kuracie čevapčiči
Kuracie čevapčiči
|
Prísady
- 600 g kuracie prsia
- 150 g slanina oravská
- 1 kus vajíčko
- 4 strúčik cesnak
- 1 PL petržlenová vňať
- 1 ČL soľ
- 2 PL olej
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Kuracie prsia, slaninu a cesnak pomelieme. Pridáme vajíčko a nasekanú petržlenovú vňať.
- Všetko dôkladne zmiešame do kompaktnej hmoty. V žiadnom prípade nepridávame strúhanku!
- Dlaň natrieme s olejom a z mäsa urobíme malé valčeky.
- Rozohrejeme hrubšiu panvicu alebo gril a kuracie čevapčiči grilujeme 10 minút z každej strany. Podávame so zemiakmi, s čerstvým šalátom.
Zdieľať recept