Syrová roláda

Syrová roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 5
Hodnotenie: 4.6
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Syrová roláda
Množstvo Príprava
6 osoby 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 6 hodín
Množstvo Príprava
6 osoby 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 6 hodín
Syrová roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 5
Hodnotenie: 4.6
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Syrová roláda
Množstvo Príprava
6 osoby 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 6 hodín
Množstvo Príprava
6 osoby 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 6 hodín
Prísady
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
  1. Eidamskú tehlu, alebo iný tvrdý syr v celku ponoríme do vriacej vody v mikroténovom vrecku a povaríme asi 20 min. Potom ho vyberieme na dosku a rýchle vyvaľkáme asi na 3mm. Syrový plát celý obložíme plátkami šunky.
  2. Medzitým si pripravíme plnku: papriku a uhorky nakrájame na malé kocky, pridáme topený syr, majonézu a margarín a všetko zamiešame. Dochutíme so soľou a s mletým čiernym korením. S touto plnkou natrieme syrový plát a zvinieme do rolády.
  3. Necháme v chladničke stuhnúť a pred podávaním nakrájeme.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *