Fašírková roláda

Fašírková roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 3.5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Fašírková roláda
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
75 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
75 minút
Fašírková roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 3.5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Fašírková roláda
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
75 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 15 minút
Varenie
75 minút
Prísady
Fašírková roláda
Plnka
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Najprv si uvaríme 4 vajíčka natvrdo, necháme vychladnúť, ošúpeme a nakrájame na kolieska. Žemľu namočíme do teplej vody. Na masti podusíme na kocky nakrájanú cibuľu.
  2. Mleté bravčové mäso dochutíme so soľou, s mletým čiernym korením, s tymianom, s mletou paprikou, pridáme horčicu, pretlačený cesnak, dusenú cibuľu, vytlačenú žemľu, vajíčko a všetko dôkladne premiešame.
  3. S olivovým olejom natrieme 60 x 40 cm alobal a ochutené mleté mäso rovnomerne rozotrieme asi na 2 cm hrubé. Na mäso si poukladáme polovicu syra, zakryjeme s plátkami šunky, dáme kolieska vajíčok a zakryjeme so zvyšným syrom.
  4. Pomocou alobalu zvinieme do rolády a tesne zabalíme tak, aby sme spoj mali hore. Pečieme v horúcej rúre min. 1 hodiny, a potom rozbalíme a dopečieme do ružova. Necháme vychladnúť a potom nakrájame šikmo na plátky. Podávame s ryžou, so zemiakmi a s čerstvým šalátom.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *