Brašovská pečienka
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Brašovská pečienka
Množstvo | Príprava |
6 osôb | 15 minút |
Varenie |
30 minút |
|
|
Brašovská pečienka
Brašovská pečienka
|
Prísady
- 600 g bravčové stehno
- 150 g slanina
- 2 ks cibuľa
- 6 stúčik cesnak
- 1 PL soľ
- 1 PL mleté čierne korenie
- 2 PL majoránka
- 1 PL mletá červená paprika
- 2 PL worchesterová omáčka
- 1 PL čili omáčka
- 1 PL sójová omáčka
- 2 PL horčica
- 2 PL olej
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Bravčové stehno a slaninu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na mesiačiky, cesnak roztlačíme a zmiešame s mäsom a slaninou.
- Pridáme mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, majoránku, čili omáčku, sójovú omáčku, worchesterovú omáčku, horčicu a olej. Dôkladne premiešame.
- Takto pripravenú mäsovú zmes zakryjeme s alobalom a necháme celú noc v chlade odstáť.
- Pred varením pridáme trochu vody a na miernom ohni uvaríme do mäkka. Podávame s opekanými zemiakmi.
Zdieľať recept