Brašovská pečienka

Brašovská pečienka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Brašovská pečienka
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Brašovská pečienka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Brašovská pečienka
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Bravčové stehno a slaninu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na mesiačiky, cesnak roztlačíme a zmiešame s mäsom a slaninou.
  2. Pridáme mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, majoránku, čili omáčku, sójovú omáčku, worchesterovú omáčku, horčicu a olej. Dôkladne premiešame.
  3. Takto pripravenú mäsovú zmes zakryjeme s alobalom a necháme celú noc v chlade odstáť.
  4. Pred varením pridáme trochu vody a na miernom ohni uvaríme do mäkka. Podávame s opekanými zemiakmi.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *