Mäsové guľky s hubovou omáčkou

Mäsové guľky s hubovou omáčkou
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Mäsové guľky s hubovou omáčkou
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Prísady
Guľky
Omáčka
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
Príprava mäsa
  1. Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, roztlačeným cesnakom, podľa chuti pridáme soľ, mleté čierne korenie a bazalku. Vytvárame malé guličky a priložíme na plech s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 200 ° C po asi 20 minút.
Príprava omáčky
  1. Nakrájame cibuľu na malé kocky a podusíme. Pridáme nakrájané huby, dochutíme so soľou, s mletým čiernym korením a tymianom. Keď sú šampiňóny hotové pridáme vodu, smotanu na šľahanie a bujóny.
  2. Omáčku privedieme do varu a pridáme hotové guľky a ešte pár minút spolu podusíme. Podávame s čerstvým chlebom alebo so zemiakmi, s ryžou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *