Bravčová panenka na šampiňónoch

Bravčová panenka na šampiňónoch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčová panenka na šampiňónoch
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Bravčová panenka na šampiňónoch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčová panenka na šampiňónoch
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Bravčovú panenku nakrájame na 1 cm hrubé plátky. Roztlapkáme a z obidvoch strán posypeme so soľou a s mletým čiernym korením
  2. Na malom množstve oleja prudko opečieme z obidvoch strán cca 2 minúty. Vyberieme a položíme na tanier. Odložíme bokom.
  3. Na kocky nakrájanú cibuľu restujeme a pridáme na plátky nakrájané šampiňóny. Posypeme so soľou, s mletým čiernym korením a tymianom.
  4. Keď šampiňóny už pustia vodu pridáme predpečené mäso. Podľa potreby zalejeme vodu a pridáme bujóny.
  5. Zakryjeme a dusíme na miernom ohni do mäkka. Servírujeme s ryžou, so zemiakmi.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *