Bravčové mäso s hríbami

Bravčové mäso s hríbami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové pliecko s hríbami
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Bravčové mäso s hríbami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové pliecko s hríbami
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Mäso nakrájame na tenké pláty. Dochutíme soľou, posypeme mletým čiernym korením. Jednu stranu obalíme v múke a prudko osmažíme. Mäso vyberieme na tanier a necháme v teple odstáť.
  2. Na kocky nakrájanú cibuľu osmažíme na horúcom oleji a pridáme nakrájané huby. Dochutíme soľou a s mletým čiernym korením a posypeme tymianom. Znížime teplotu a huby podusíme domäkka.
  3. Pred dokončením pridáme pred pečené mäso a všetko spolu dovaríme. Ak je to nutné, nalejeme trocha vody. Na konci podľa chuti môžeme zriediť sladkou smotanou. Podávame s varenou ryžou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *