Kuracie prsia s horčicou
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Cesnakové kuracie prsia s horčicou
Množstvo | Príprava |
4 osoby | 10 minút |
Varenie |
15 minút |
|
|
Kuracie prsia s horčicou
Cesnakové kuracie prsia s horčicou
|
Prísady
- 500 g kuracie prsia
- 6 strúčik cesnak
- 1 PL horčica
- 200 ml smotana na šľahanie
- 1 štipka soľ
- 1 štipka mleté čierne korenie
- 3 PL olej
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
- Kuracie prsia nakrájame na prúžky, osolíme, posypeme mletým čiernym korením. Na horúcom oleji osmažíme s pretlačeným cesnakom.
- Prilejeme smotanu, dochutíme s horčicou a na miernom ohni varíme až do zhustnutia. Ak treba dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame s varenou ryžou.
Zdieľať recept