Recept na perfektnú pizzu

Pridali sme nový recept na rýchlu a lacnú pizzu! Vyskúšajte a pizzu už budete piecť iba doma!

Lacný recept na perfektnú pizzu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pridali sme nový recept na rýchlu a lacnú pizzu! Vyskúšajte a pizzu už budete piecť iba doma!
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 45 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 45 minút
Lacný recept na perfektnú pizzu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 2
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pridali sme nový recept na rýchlu a lacnú pizzu! Vyskúšajte a pizzu už budete piecť iba doma!
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 45 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie Pasívny čas
20 minút 45 minút
Prísady
Pizza
Paradajková omáčka
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
  1. Nový recept na perfektnú pizzu! Vyskúšajte a pizzu už budete piecť iba doma! Suché prísady: Múku preosejeme a pridáme oregano, bazalku, mleté čierne korenie a soľ. Všetko spolu zmiešame.
  2. Do misky rozdrvíme droždie, pridáme cukor, olej a vlažnú vodu a miešame, kým sa droždie a cukor neroztopí.
  3. Pridáme suché prísady a cesto dôkladne vypracujeme. Necháme na teplom mieste vykysnúť asi 45 minút.
  4. Medzitým si pripravíme paradajkovú omáčku. Na malom množstve oleja speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme paradajkový pretlak, cesnak, soľ, oregano a bazalku podľa chuti. Omáčku privedieme do varu a na malom ohni uvaríme do mäkka, až kým sa omáčka nezahustí.
  5. Hotové cesto po vykysnutí rozdelíme na 3 rovnaké bochníky a rozvaľkáme na pizzu. Natrieme s hotovou vychladnutou omáčkou a navrstvíme plátky šunky, salám, mozzarellu atď. a pečieme v horúcej rúre pri 200 až 220 °C asi 20 minút. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *