Segedínsky guláš

Segedínsky guláš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Segedínsky guláš
Množstvo Príprava
4 osoby 30 minút
Varenie
50 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 30 minút
Varenie
50 minút
Segedínsky guláš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Segedínsky guláš
Množstvo Príprava
4 osoby 30 minút
Varenie
50 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 30 minút
Varenie
50 minút
Prísady
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
  1. Cibuľu nakrájame na kocky a speníme na masti. Pridáme na kocky nakrájané mäso, prudko orestujeme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku. Podlejeme vodu a dusíme do mäkka.
  2. Medzitým si pripravíme kapustu. Ak je moc kyslá prepláchneme. Pridáme k mäsu, pridáme aj mletú rascu a dochutíme.
  3. Ešte 15 minút spolu dusíme na miernom ohni. Podávame s kyslou smotanou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *