Zapečené stehná v zemiakovej kaši

Zapečené stehná v zemiakovej kaši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Zapečené kuracie stehná v zemiakovej kaši
Množstvo Príprava
6 osoby 15 minút
Varenie Pasívny čas
40 minút 20 minút
Množstvo Príprava
6 osoby 15 minút
Varenie Pasívny čas
40 minút 20 minút
Zapečené stehná v zemiakovej kaši
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Zapečené kuracie stehná v zemiakovej kaši
Množstvo Príprava
6 osoby 15 minút
Varenie Pasívny čas
40 minút 20 minút
Množstvo Príprava
6 osoby 15 minút
Varenie Pasívny čas
40 minút 20 minút
Prísady
Zemiaková kaša
Kuracie stehná
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
Zemiaková kaša
  1. Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Dáme do hrnca a nalejeme vodu. Postavíme na oheň, pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu, očistený cesnak, soľ a rascu. Zemiaky uvaríme do mäkka.
  2. Uvarené zemiaky roztlačíme, pridáme maslo, smotanu a nastrúhaný syr a dobre premiešame.
Kuracie stehná
  1. Kuracie stehná osolíme a posypeme s mletým čiernym korením. Na oleji a na masle prudko predpečieme a pridáme kečup. Zalejeme vodou a pod pokrievkou na malom ohni varíme do mäkka.
  2. Do vymasteného pekáča uložíme stehná a na vrch uložíme kašu, prelejeme výpekom zo stehien. Vrch ešte posypeme trochou strúhaného syra. Pečieme v rozohriatej rúre na 200°C približne 15 minút, len aby vrch zhnedol.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *