Zemiakové fliačky /granadír/

Milujeme granadír so slaninou. Určite vyskúšajte aj vy!

Zemiakové fliačky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Zemiakové fliačky
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
25 minút
Zemiakové fliačky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Zemiakové fliačky
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
8 porciî 15 minút
Varenie
25 minút
Prísady
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. V slanej vode uvaríme cestoviny (fliačky). Varíme 8 minút, scedíme a v horúcej vode opláchneme. Znova scedíme a dáme na pekáč. Nalejeme málo oleja, zmiešame.
  2. Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka, potom očistíme a s pučidlom rozpučíme.
  3. Cibuľu očistíme a nakrájame na malé kocky. Na oleji podusíme a na koniec pridáme mletú červenú papriku. Odstavíme z ohňa a nalejeme na zemiaky.
  4. Všetko dôkladne premiešame a dáme na cestoviny. S vareškou zmiešame cestoviny a zemiaky, aby každý kus bol pekne zabalený, zafarbený.
  5. Na panvici zohrejeme olej , naložíme fliačky a nakrájanú slaninu . Na strednom ohni za častého miešania upečieme do chrumkava. Podávame s čerstvým uhorkovým šalátom!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *