Huspenina

Huspenina
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Domáca huspenina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
180 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
180 minút
Huspenina
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Domáca huspenina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
180 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
180 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Do 6 litrového hrnca nalejeme vodu, pridáme soľ, kožu, koleno, nožičky. Keď voda zovrie pozbierame penu. Potom stíšime oheň.
  2. Pridáme očistenú cibuľu, mrkvu, cesnak, petržlen, zeler a nasypeme čierne korenie a nové korenie. Varíme veľmi pomaličky cca 3-4 hodín.
  3. Huspeninu pred dokončením ochutnáme a podľa potreby ešte posolíme.
  4. Uvarenú huspeninu scedíme cez sitko. Do misiek rozdelíme uvarené údené koleno, nožičky, kožu, pridáme uvarenú mrkvu. Číru a čistú huspeninu rozlejeme do misiek a dáme na studené miesto vychladnúť a stuhnúť.
  5. Podávame s chlebom, cibuľou, mletou červenou paprikou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *