Chutné, jednoduché a lacné jedlo a na všedné dni. Vyskúšajte ešte dnes!
Jednoduché čevabčiči
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Čevabčiči - jednoduché a lacné jedlo a na všedné dni.
Množstvo | Príprava |
8 osôb | 10 |
Varenie | Pasívny čas |
25 | 30-60 minút |
|
|
Jednoduché čevabčiči
Čevabčiči - jednoduché a lacné jedlo a na všedné dni.
|
Prísady
- 1000 g mleté mäso
- 1 ks cibuľa
- 3-4 strúčik cesnak
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 čajová lyžička mletá červená paprika
- 1 čajová lyžička korenie na mäso
- podľa potreby hladká múka
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Cibuľu nakrájame nadrobno. Mleté mäso zmiešame s cibuľou, s roztlačeným cesnakom. Okoreníme, pridáme soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku.
- Všetko dôkladne premiešame a necháme 30 minút odležať v chladničke.
- Z mäsa mokrou rokou vytvarujeme valčeky. Valceky obalíme v hladkej múke a v dostatočnom množstve oleja vyprážame.
- Ponúkame s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľou.
Poznámky k receptu
Zdieľať recept