Kuracie prsia na rasci je veľmi chutné, rýchle a lacné jedlo. Vyskúšajte priatelia! Dobrú chuť!
Kuracie prsia na rasci
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Kuracie prsia na rasci
Množstvo | Príprava |
8 osôb | 15 minút |
Varenie |
25 minút |
|
|
Kuracie prsia na rasci
Kuracie prsia na rasci
|
Prísady
- 500 g kuracie prsia
- 1 ks cibuľa
- 1 čajová lyžička mletá červená paprika
- 2 čajová lyžička karí korenie
- 1/2 čajová lyžička mleté čierne korenie
- 1 PL rasca mletá
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
- Kuracie prsia nakrájame na prúžky, osolíme, posypeme mletým čiernym korením. Nakrájame cibuľu nadrobno a na malom množstve oleja opražíme.
- Pridáme kuracie mäso, krátko spolu orestujeme a nalejeme málo vody. Kuracie mäso má byť mierne ponorené.
- Pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, karí korenie a mletú rascu.
- Spolu dusíme do mäkka. Podľa vlastného vkusu dochutíme s vegetou.
- Zahustíme múkou rozhabarkovanou vo vode a krátko povaríme. Podávame s ryžou (klasickou alebo slovenskou)
Zdieľať recept