Perkelt z diviaka

Perkelt z diviaka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 4
Hodnotenie: 3.75
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Perkelt z diviaka
Množstvo Príprava
4 osoby 20 minút
Varenie Pasívny čas
55 minút 30 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 20 minút
Varenie Pasívny čas
55 minút 30 minút
Perkelt z diviaka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 4
Hodnotenie: 3.75
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Perkelt z diviaka
Množstvo Príprava
4 osoby 20 minút
Varenie Pasívny čas
55 minút 30 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 20 minút
Varenie Pasívny čas
55 minút 30 minút
Prísady
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
  1. Cibuľu nakrájame na malé kocky a na masti orestujeme. Pridáme mletú červenú papriku a nalejeme trochu vody. Krátko povaríme a pridáme na kocky nakrájané mäso. Za občasného miešania mäso popražíme a nalejeme paradajkovú omáčku.
  2. Podľa potreby nalejeme vodu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a bobkovým listom. V tlakovom hrnci varíme cca 55-60 minút od pískania.
  3. Potom odstavíme z ohňa. Tlakový hrniec otvoríme až keď je to bezpečné. Obsah nalejeme do väčšieho hrnca a pridáme zmes korenín. Perkelt krátko povaríme. Podávame s knedľou alebo s uvarenými zemiakmi.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *