Bravčové karé v pivnom cestíčku

Bravčové karé v pivnom cestíčku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 5
Hodnotenie: 4.6
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové karé v pivnom cestíčku
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
10 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
10 minút
Bravčové karé v pivnom cestíčku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 5
Hodnotenie: 4.6
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bravčové karé v pivnom cestíčku
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
10 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 20 minút
Varenie
10 minút
Prísady
Pivné cestíčko
Omáčka
Mäso
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Vajíčka rozšľaháme a pomaly pridáme múku, pivo a nakoniec olej a nahrubo nastrúhané zemiaky . Ak je cesto príliš husté, zriedime so sódovou vodou. Cesto dochutíme cesnakom, soľou, mletým čiernym korením a necháme 10 minút odležať.
  2. Bravčové karé nakrájame na plátky a naklepeme. Osolíme a obalíme v troche múky a potom v stredne hustom pivnom cestíčku (pivné cesto je vtedy dobré, keď sa drží na mäse).
  3. Rezne upečieme vo väčšom množstve oleja.
  4. Ingrediencie na omáčku dobre vymiešame a pridáme roztlačený cesnak.
  5. Pred podávaním hotové rezne natrieme s ochutenou cesnakovou smotanou a ozdobíme so strúhaným syrom.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *