Kuracie ragú s estragónom

Palina dračia je dvojročná rastlina z čeľade astrovité pochádzajúca z východnej Európy. Jej listy a stonka sa používajú ako korenina pod názvom estragón alebo tarkán ( zdroj internet)

Kuracie ragú s etragónom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie ragú s estragónom
Množstvo Príprava
8 osôb 10 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 10 minút
Varenie
30 minút
Kuracie ragú s etragónom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Kuracie ragú s estragónom
Množstvo Príprava
8 osôb 10 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 10 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a vo veľkom hrnci na masle osmažíme do biela. Pridáme na malé kocky nakrájanú cibuľu, mrkvu a petržlen.
  2. Posypeme estragónom a petržlenovou vňaťou, nalejeme vodu a pridáme bujóny. Varíme cca 25 minút.
  3. Do polievky pridáme hrášok a varíme na miernom ohni ešte 10 minúť. Pridáme múku rozhabarkovanú v kyslej smotane, polievku privedieme do varu a nalejeme sladkú smotanu. Varíme ešte 3-5 minút. Odstavíme z ohňa a podávame horúce.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *