Lievance

Lievance
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Lievance
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Lievance
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Lievance
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
8 osôb 20 minút
Varenie
40 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Z droždia, 1/2 lyžice cukru a z teplého mlieka urobíme kvások a necháme 10-13 minúť kysnúť.
  2. Vajíčka rozhabarkujeme so soľou a s 1 lyžicou cukru.
  3. Múku preosejeme, pridáme rozšľahané vajíčka a nakoniec aj hotový kvások.
  4. Mlieko nalejeme v menších dávkach, aby sme dostali také husté cesto ako na halušky. Všetko dôkladne premiešame a necháme kysnúť 45 - 60 minút.
  5. Panvicu na lievance trocha vytrieme olejom a na malom ohni lievance z oboch strán upečieme do zlatista.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *