Pečený bôčik

Pečený bôčik
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 6
Hodnotenie: 3.17
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pečený bôčik
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 30 minút
Pečený bôčik
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 6
Hodnotenie: 3.17
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Pečený bôčik
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 30 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie Pasívny čas
90 minút 30 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Bôčik bez kostí nakrájame na hrubšie kusy, poriadne osolíme, posypeme mletým čiernym korením a mletou rascou. Mäso dáme do pekáča. Pridáme olúpané strúžiky cesnaku a na štvrte nakrájané cibule. Zakryjeme alobalom a na 180°C pečieme asi 90 minút.
  2. Potom odstránime alobal a podľa vlastnej chuti ešte grilujeme 10-15 minút. Podávame s chlebom, uhorkami a pod.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *