Tekvicový prívarok

Tekvicový prívarok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Tekvicový prívarok
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
15 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
15 minút
Tekvicový prívarok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Tekvicový prívarok
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
15 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
15 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Tekvicu ošúpeme, prekrojíme pozdĺžne na polovicu a lyžicou vyberieme jadierka (keď je mladá, nemusíme vydlabať) a postrúhame.
  2. Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. K cibuli pridáme tekvicu, osolíme, podlejeme trochou vody a za občasného miešania 15 minút dusíme.
  3. Nalejeme smotanu, zahustíme s múkou zmiešanou s mletou červenou paprikou. Pridáme kôpor a premiešame. Podľa chuti dochutíme. Podávame s volským okom, s fašírkou, klobásou a pod.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *