Torta Tiramisu

Torta Tiramisu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Torta Tiramisu
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodiny
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodiny
Torta Tiramisu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Torta Tiramisu
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodiny
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodiny
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Tortovú formu (s priemerom 20-22cm) vystelieme s fóliou. Studenú uvarenú kávu a mandľovú arómu zmiešame a do tejto zmesi namáčame okrúhle piškóty, ktoré dáme na dno tortovej formy.
  2. Smotanovú nátierku s práškovým cukrom vyšľaháme do peny a pridáme vyšľahanú šľahačku s vanilkovým cukrom. Všetko spolu zmiešame a pridáme vo vode rozpustenú želatínu. S ručným mixérom všetko dôkladne zmiešame.
  3. Tortovú formu vyložíme na bokoch s dlhými piškótami a polovicu smotanovej zmesi nalejeme na spodok. Pár kusov dlhých piškót namočíme do kávy a poukladáme na krém. Zalejeme zvyškom krému a v chladničke necháme stuhnúť.
  4. Hotovú tortu opatrne vyberieme z formy a odstránime fóliu. Vrch torty posypeme s kakaom. Šľahačku vyšľaháme s vanilkovým cukrom a ozdobíme tortu. Necháme v chladničke odstáť.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *