Tiramisu

Tiramisu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Tiramisu
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodina
Tiramisu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Tiramisu
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodina
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Pasívny čas
3 hodina
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Smotanovú nátierku vyšľaháme s práškovým cukrom. Šľahačku vyšľaháme s vanilkovým cukrom do tvrdej peny a spojíme so smotanovou nátierkou.
  2. Na dno pripravenej nádoby s rozmerom asi 30 x 30 x 10 cm poukladáme tesne vedľa seba vrstvu piškót, ktoré sme predtým na 2 sekundy namočili do silnej kávy zmiešanej s amarettom, a na to nahladko rozotrieme polovicu krému. Rozložíme druhú vrstvu piškóty, rozotrieme na ne zvyšnú polovicu krému, uhladíme a dáme na noc vychladiť do chladničky.
  3. Povrch stuhnutého tiramisu posypeme kakaovým práškom. Nakrájame na porcie a podávame.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *