Prívarok zo zelenej fazuľky

Starodávny recept, ktoré naše babičky varili často. Skúsme tieto recepty zachovať a oživiť! Prívarok zo zelenej fazuľky 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Prívarok zo zelenej fazuľky Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČeská, Slovenská CenaLacné recepty Množstvo […]

Kuracie prsia z jedného hrnca

Milujeme recepty z jedného hrnca! A tento recept je ozaj vynikajúci, určite vyskúšajte. Kuracie prsia z jedného hrnca 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Kuracie prsia z jedného hrnca Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaAmerická, Maďarská, Slovenská […]

Panenka s hubovou omáčkou

Bravčová panenka je najkvalitnejšia a najchudšia časť prasaťa, často označovaná ako panenská sviečková. Je vhodná prevažne na prípravu minútok, na gril, na prípravu sviečkovej. Panenka s hubovou omáčkou 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Panenka s hubovou […]

Kuracie stehná v horčicovej omáčke

Kuracie stehná ľúbime asi všetci, tu je nový recept s horčicou a kyslou  smotanou na vyskúšanie! Kuracie stehná v horčicovej omáčke 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Typ jedlaBezlepkové, Hlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČeská, Maďarská, Slovenská CenaLacné […]

Bravčové rezne na prírodno

O bravčovom mäse sa hovorí, že nepatrí medzi zdravé potraviny. Neplatí to však pre bravčové  karé, ktoré obsahuje len minimum tuku. Karé – mäso  je veľmi kvalitnou časťou z chrbtovej časti ošípanej. Využíva sa najčastejšie na  pečenie v celosti,  dusenie (na štave, soté, roštenka, ) a na prípravu vyprážaných rezňov, plnených rezňov.. atď. Bravčové rezne na […]

Krkovička na pive

Pivo obsahuje mnoho vitamínov a ďalších látok, ktoré pri striedmej konzumácii blahodarne pôsobia na ľudský organizmus. Významné je zastúpenie minerálov v pive, okrem draslíka a sodíka, ktoré sú tu v priaznivom pomere, obsahuje tiež chloridy, vápnik, fosfor, horčík, a kremík. Z vitamínov obsiahnutých v pive sú najvýznamnejšie vitamíny skupiny B – thiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin […]

Zemiakový paprikáš

Zemiakový paprikáš alebo paprikáškrumpli je jednoduché, rýchle a lacné jedlo. Polievku môžete uvariť aj s klobásou, s paprikou a paradajkou, s lečom.. skrátka podľa vašich chutí a možností. Táto naša polievka je tá najjednoduchšia varianta ale napriek tomu fantasticky chutí každému. Vyskúšajte! 🙂 Zemiakový paprikáš 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento […]

Makaróny so syrovou omáčkou

Cestoviny vždy patrili k jednoduchému a ľahkému pokrmu, na ktorom si pochutná naozaj každá rodina.  V každej domácnosti ich nájdeme odložené,  čakajúc na prípravu chutných pokrmov. Makaróny so syrovou omáčkou 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Makaróny so syrovou omáčkou […]

Bryndzová polievka

Bryndza je probiotická bomba, biele zlato, najlepší patent prírody, pochúťka, čo lieči! Bryndza ako fermentovaný živý ovčí syr obsahuje veľké množstvo probiotických mliečnych baktérií a kvasiniek. Bryndzová polievka 12345 Počet hlasov: 3 Hodnotenie: 3.67 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Bryndzová polievka Typ […]

Sedliacky kastról

Neviete čo na obed?  Keď máte doma zemiaky, mleté mäso, ryžu, slaninu …vyskúšajte tento jednoduchý a pritom fantastický recept! Sedliacky kastról 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaSlovenská CenaLacné recepty Množstvo Príprava […]