Bryndzová polievka

Bryndza je probiotická bomba, biele zlato, najlepší patent prírody, pochúťka, čo lieči! Bryndza ako fermentovaný živý ovčí syr obsahuje veľké množstvo probiotických mliečnych baktérií a kvasiniek.

Bryndzová polievka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bryndzová polievka
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie
30 minút
Bryndzová polievka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 3.67
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Bryndzová polievka
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie
30 minút
Množstvo Príprava
8 porcií 10 minút
Varenie
30 minút
Prísady
Množstvo: porcií
Jednotky:
Postup
  1. 4-5 ks zemiaky očistíme nakrájame na kocky a v slanej vode uvaríme. Po uvarení rozmixujeme a dochutíme s mletým čiernym korením a muškátovým orieškom.
  2. Pridáme 200 ml sladkej smotany a privedieme do varu.
  3. Vo mlieku rozhabarkujeme bryndzu. Pridáme lyžičku červenej mletej papriky, dôkladne premiešame a nalejeme do polievky.
  4. Polievku za občasného miešania necháme dôjsť do varu. Podávame s pečenými slaninovými plátkami alebo s krutónmi.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *