Hubová omáčka s mäsom

Hubová omáčka s mäsom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Hubová omáčka s kuracím mäsom
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Hubová omáčka s mäsom
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 1
Hodnotenie: 5
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Hubová omáčka s kuracím mäsom
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Množstvo Príprava
6 osôb 15 minút
Varenie
25 minút
Prísady
Množstvo: osôb
Jednotky:
Postup
  1. Kuracie prsia nakrájame na tenké prúžky, posypeme soľou, mletým čiernym korením a dôkladne premiešame. Posypeme trochou múky a na malom množstve oleja vo woku predpečieme.
  2. Kuracie mäso vyberieme na tanier a dáme bokom. Vo woku podusíme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a dusíme do mäkka.
  3. Pridáme predpečené mäso, zalejeme trochou vody a pridáme hubový bujón. Na miernom ohni spolu uvaríme do mäkka.
  4. Nalejeme smotanu, zmiešame a varíme na miernom ohni, kým nedosiahne krémovú konzistenciu. Posypeme s nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame s varenou ryžou.
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *