Tieto rebrá si môžete pripraviť aj mimo sezóny, sú fantastické a chutia každému!
Marinované bravčové rebrá
|
Vytlačiť recept
|
Pridať do nákupného zoznamu
Tento recept už je v nákupnom zozname
|
Marinované bravčové rebrá
Množstvo | Príprava |
8 porciî | 10 minút |
Varenie | Pasívny čas |
120 minút | 15 minút1500 |
|
|
Marinované bravčové rebrá
Marinované bravčové rebrá
|
Prísady
Rebro
- 1500 g bravčové rebrá
- soľ
Marináda
- 1-2 PL korenie na mäso bravčové
- 1-2 PL sójová omáčka
- 1-2 PL worchesterová omáčka
- 1-2 PL med
- 1-2 PL paradajkový pretlak
- 4 strúčik cesnak
- 50 ml olej
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
- Najprv si odstránime blanu z rebierok. Po odstránení blany rebierko dôkladne posolíme a vmasírujeme do mäska.
- Všetky prísady na marinádu zmiešame a s touto marinádou natrieme rebierko. Rebro zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odstáť aspoň 12-24 hodín.
- Na ďalší deň zabalené rebro NEROZBALÍME ale zabalíme ešte raz do ďalšieho alobalu a dáme piecť. Pečieme 120 minút na 150 C.
- Po upečení opatrne odstránime alobal, zvýšime teplotu na 180-200C a grilujeme ešte pár minút. Dobrú chuť!
Zdieľať recept