Marinované bravčové rebrá

Tieto rebrá si môžete pripraviť aj mimo sezóny, sú fantastické a chutia každému!

Marinované bravčové rebrá
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 4
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Marinované bravčové rebrá
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie Pasívny čas
120 minút 15 minút1500
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie Pasívny čas
120 minút 15 minút1500
Marinované bravčové rebrá
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 3
Hodnotenie: 4
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Marinované bravčové rebrá
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie Pasívny čas
120 minút 15 minút1500
Množstvo Príprava
8 porciî 10 minút
Varenie Pasívny čas
120 minút 15 minút1500
Prísady
Rebro
Marináda
Množstvo: porciî
Jednotky:
Postup
  1. Najprv si odstránime blanu z rebierok. Po odstránení blany rebierko dôkladne posolíme a vmasírujeme do mäska.
  2. Všetky prísady na marinádu zmiešame a s touto marinádou natrieme rebierko. Rebro zabalíme do alobalu a necháme v chladničke odstáť aspoň 12-24 hodín.
  3. Na ďalší deň zabalené rebro NEROZBALÍME ale zabalíme ešte raz do ďalšieho alobalu a dáme piecť. Pečieme 120 minút na 150 C.
  4. Po upečení opatrne odstránime alobal, zvýšime teplotu na 180-200C a grilujeme ešte pár minút. Dobrú chuť!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *