Špekačky na čiernom pive

Tmavá farba čiernych  pív pochádza z karamelizovaných prírodných cukrov z jačmenného sladu. Tmavé pivo vyrobené tradičným spôsobom,  bude mať tmavšiu penu ako svetlé pivá. V dnešnej dobe sa však do niektorých pív pridávajú aj umelé farbivá. Spoznáte ich podľa toho, že dofarbené pivo má svetlejšiu až bielu penu.

Špekačky na čiernom pive
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 12
Hodnotenie: 4.17
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Špekačky na čiernom pive
Množstvo Príprava
4 osoby 10 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 10 minút
Varenie
40 minút
Špekačky na čiernom pive
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Počet hlasov: 12
Hodnotenie: 4.17
Váš hlas:
Ohodnoť tento recept!
Vytlačiť recept
Tento recept už je v nákupnom zozname
Špekačky na čiernom pive
Množstvo Príprava
4 osoby 10 minút
Varenie
40 minút
Množstvo Príprava
4 osoby 10 minút
Varenie
40 minút
Prísady
Množstvo: osoby
Jednotky:
Postup
  1. Špekačky narežeme pozdĺž a do každej vložíme kolieská nakrájanej cibule. Poukladáme do pekáča, zasypeme zvyšnou nakrájanou cibuľou, zalejeme kečupom a čiernym pivom.
  2. Pečieme cca 40 min. pri teplote 200°C. Počas pečenie podlievame so šťavou v pekáči. Podávame s tatárskou omáčkou a čerstvým chlebom!
Zdieľať recept

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *