Recept na domácu knedľu

Každá dobrá gazdinka má svoj overený recept na domácu knedľu. V tomto recepte vám prezradíme takú malú fintu, ako knedličky urobiť na pare aj keď nemáte doma parák na knedľu. Recept na domácu knedľu 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je […]

Zemiakový paprikáš

Zemiakový paprikáš alebo paprikáškrumpli je jednoduché, rýchle a lacné jedlo. Polievku môžete uvariť aj s klobásou, s paprikou a paradajkou, s lečom.. skrátka podľa vašich chutí a možností. Táto naša polievka je tá najjednoduchšia varianta ale napriek tomu fantasticky chutí každému. Vyskúšajte! 🙂 Zemiakový paprikáš 12345 Počet hlasov: 2 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento […]

Recept na čoko-rezy s mascarpone

Vedeli ste, že čokoláda je ZELENINA? 🙂 Však dobrá čokoláda sa vyrába z kakaa, kakao je produktom kakaových bôbov a bôb patri medzi zeleninu. Teda čokoláda preto je taká zdravá.  No samozrejme, hovoríme  o pravej čokoláde! Recept na čoko-rezy s mascarpone 12345 Počet hlasov: 19 Hodnotenie: 3.79 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať […]

Domáce langoše

Langoš alebo podplamenník je pôvodom maďarská smažená placka z kysnutého cesta. Langoše sú často podávané potreté  cesnakom, cesnakovou šťavou, cesnakovým maslom, či kyslou  smotanou a posypané strúhaným  syrom alebo inými prílohami  ako kečup,  šunka  a pod. Domáce langoše 12345 Počet hlasov: 2 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu […]

Makaróny so syrovou omáčkou

Cestoviny vždy patrili k jednoduchému a ľahkému pokrmu, na ktorom si pochutná naozaj každá rodina.  V každej domácnosti ich nájdeme odložené,  čakajúc na prípravu chutných pokrmov. Makaróny so syrovou omáčkou 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Makaróny so syrovou omáčkou […]

Londýnske rezy /trochu inak/

Jadro orecha je zmesou s vysokou koncentráciou tých najdôležitejších živín. Obsahuje 16 až 22 % bielkovín, 64 až 70 % (prevažne nenasýtených) tukov, 15 až 18 % sacharidov, 2,5 % minerálov a ďalšie vitamíny a biologicky aktívne látky. Londýnske rezy /trochu inak/ 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného […]

Bryndzová polievka

Bryndza je probiotická bomba, biele zlato, najlepší patent prírody, pochúťka, čo lieči! Bryndza ako fermentovaný živý ovčí syr obsahuje veľké množstvo probiotických mliečnych baktérií a kvasiniek. Bryndzová polievka 12345 Počet hlasov: 3 Hodnotenie: 3.67 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Bryndzová polievka Typ […]

Domáce sušienky s kardamónom

Kardamon je exotické korenie a má aj vynikajúce účinky na naše zdravie.  Chuť, vôňa je intenzívnejšia, keď kardamón rozdrvíte pred jeho použitím. Môžete ho pridávať do pečiva, rôznych sladkostí, zmrzlín, do domácich údenín. Jeho chuť je vynikajúci pri dochucovaní pečeného ovocia, kompótov, ovocných šalátov. Dokonca si kardamónom môžete okoreniť, čaj alebo kávu. Aj malá štipka […]

Sedliacky kastról

Neviete čo na obed?  Keď máte doma zemiaky, mleté mäso, ryžu, slaninu …vyskúšajte tento jednoduchý a pritom fantastický recept! Sedliacky kastról 12345 Počet hlasov: 1 Hodnotenie: 5 Váš hlas: Ohodnoť tento recept! Vytlačiť recept Pridať do nákupného zoznamu Tento recept už je v nákupnom zozname Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaSlovenská CenaLacné recepty Množstvo Príprava […]

Pečená krkovička so zemiakmi

Krkovička sa nachádza na hornej strane chrbta od hlavy po chrbtovú časť a nadväzuje na bravčové karé. Výborné recepty nájdete z krkovičky napr. na steaky, rezne, mleté mäso, je ideálne na grilovanie, pomalé dusenie, pečenie vcelku, prípadne údenie. Na dosiahnutie lahodnej chuti krkovičku možno kombinovať s cibuľou, cesnakom, korením, rascou a tiež s pivom.   […]